Monteur Mobiele Werktuigen (werkplaats of internationaal)

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste monteur en wil jij jouw grenzen verleggen en werken bij ons in de werkplaats of juist meer in een internationale technische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De kern van de functie

Als Monteur Mobiele Werktuigen werk je bij ons op de werkplaats of op uiteenlopende projecten over de hele wereld. Je bent verantwoordelijk voor het materieel, dat wereldwijd als een compleet pakket wordt verhuurd aan grote aannemers. De grondverzetmachines waar jij aan gaat werken zijn o.a. bulldozers CAT D6 en D8, wielladers CAT 966, CAT 980, graafmachines CAT 6015, 390, 385, 374, Hitachi 1200, 1900, en de dump trucks CAT 770, 735 en 745.


In de werkplaats

Hier worden onze machines gereviseerd, gerepareerd, onderhouden en voorbereid voor een project. Als monteur ben je verantwoordelijk voor de eindcontrole, voordat de machine naar een project wordt getransporteerd. Jij bent dus in staat om een machine te reviseren, een diagnose te stellen bij storing en deze op te lossen natuurlijk. Naast jouw technische werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de urenadministratie en materiaalgebruik. Je wordt ingepland voor consignatiedienst, want als ergens in Europa een machine stil staat dan word jij ingevlogen om deze zo snel mogelijk weer te laten draaien.


Over de hele wereld

Je hebt direct contact met de klant op het project, waar je in overleg de machines onderhoudt en/of repareert. Daarbij heb je de beschikking over reserveonderdelen, die op voorraad liggen in de containers ter plaatse. Je doet de bestellingen in goed overleg met collega’s van de technische dienst in Hoorn. Bij technische problemen zijn zij 24/7 bereikbaar om jou te adviseren. Als monteur werk je zelfstandig om de machines door te laten draaien zoals afgesproken met de klant. Je wordt zes weken ingepland op het project, aansluitend vier weken verlof.Dit bieden wij aan jou:

Een interessante en afwisselende functie in een uitdagende technische werkomgeving met prachtig en uniek materieel. Ga je voor de internationale positie? Dan kom je ook nog eens op de meest bijzondere plekken over de hele wereld. Er heerst bij ons een open cultuur met korte communicatielijnen. Een gezonde organisatie met betrokken en professionele collega’s en verder:

  • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Premievrij pensioen- en WIA-hiaatverzekering;
  • Ruimte voor ontwikkeling, door middel van opleidingen/trainingen of andere vormen van ontwikkelingstrajecten;
  • Een gezonde organisatie (SnijderFit) met betrokken en professionele collega’s.

Ben jij nieuwsgierig en wil jij komen kennismaken? Reageer dan snel op deze vacature en wie weet zien wij elkaar binnenkort!Wie zijn wij?

Snijder verhuurt grondverzetmaterieel over de hele wereld en verleent daarbij de bijbehorende technische en logistieke steun. Daarnaast zijn wij expert in het modificeren van dit grondverzetmaterieel aan de hand van de wensen van de klant. Onze opdrachtgevers zijn veelal werkzaam in de grond- , weg-, waterbouw en de mijnbouw.


Acquisitie is niet gewenst, wij vinden onze mensen zelf!

Functievereisten

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding MBO 3 Mobiele werktuigen en hebt goede kennis van hydrauliek en elektrotechniek. Je bent een sterke persoonlijkheid en bent oplossingsgericht. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. Verder ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, flexibel en een teamspeler.