Lasser

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste lasser en wil jij jouw grenzen verleggen en werken bij ons in de werkplaats op onze afdeling constructie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De kern van de functie

Op onze afdeling constructie wordt equipment aangepast en worden uitrustingsstukken geproduceerd, waaronder construeren van gieken, palletvorken, bakken, klemmen, verlengen en verbreden van onderwagens etc. Ons equipment bestaat uit grote graafmachines, dus er wordt gewerkt met zwaar staal. Jij als lasser bent een belangrijk schakel in het proces naar een hoogwaardig eindproduct. Wil jij hieraan meewerken?

Als ervaren lasser ben in staat nauwkeurig alle voorkomende laswerkzaamheden zelfstandig uit te voeren aan de hand van een tekening, waarbij de lastechniek van goede technische kwaliteit moet zijn. Bij ons wordt gewerkt met dikke plaatmaterialen in hoogwaardige kwaliteiten. Je bent bekend met de eisen van de NEN-EN-ISO 3834-1:2006, hebt kennis van de verschillende soorten metaal en lasapparatuur en jij kan prima de lasmethode beschrijvingen interpreteren. Jij voelt zich verantwoordelijk voor jouw werk en hebt een probleemoplossend vermogen.

Ben jij nog niet heel ervaren maar wil je wel graag dit mooie vak leren? Ook dan moet je zeker reageren!


Wat vragen wij van jou?

Een mbo-opleiding richting metaal, aangevuld met een lasdiploma. Als ervaren lasser heb jij ook het certificaat MIG-MAG niveau 3 of 4 en VCA. Goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig om soepel te kunnen samenwerken met jouw collega’s uit het team. Je bent fulltime beschikbaar.


Dit bieden wij aan jou:

Een interessante en afwisselende fulltime functie in een uitdagende technische werkomgeving met prachtig en uniek materieel. Er heerst bij ons een open cultuur met korte communicatielijnen. Een gezonde organisatie met betrokken en professionele collega’s en verder:

  • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Premievrij pensioen- en WIA-hiaatverzekering;
  • Ruimte voor ontwikkeling, door middel van opleidingen/trainingen of andere vormen van ontwikkelingstrajecten;
  • Een gezonde organisatie (SnijderFit) met betrokken en professionele collega’s.

Ben jij nieuwsgierig en wil jij komen kennismaken? Reageer dan snel op deze vacature en wie weet zien wij elkaar binnenkort! Voor inhoudelijke vragen kan je dhr. Gert van Leeuwen benaderen via telefoonnummer 0229-210617.


Wie zijn wij?

Snijder verhuurt grondverzetmaterieel over de hele wereld en verleent daarbij de bijbehorende technische en logistieke steun. Daarnaast zijn wij expert in het modificeren van dit grondverzetmaterieel aan de hand van de wensen van de klant. Onze opdrachtgevers zijn veelal werkzaam in de grond-, weg-, waterbouw en de mijnbouw.

Acquisitie is niet gewenst, wij vinden onze mensen zelf!

Functievereisten

Een mbo-opleiding richting metaal, aangevuld met een lasdiploma (of natuurlijk de bereidheid deze te behalen)