Constructiebankwerker

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste constructiebankwerker en wil jij jouw grenzen verleggen en werken bij ons in de werkplaats op onze afdeling constructie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De kern van de functie

Als constructiebankwerker kun jij, naast het samenbouwen, lastechniek uitvoeren van goede technische kwaliteit en zelfstandig grote delen van de grondverzetmachines reviseren. Jij beheerst het tekening lezen en hebt een probleemoplossend vermogen.

Eigen controle op en handhaven van de kwaliteit en maatvoering behoort er ook bij.

Jij bent je bewust van de veiligheidsvoorschriften vooraf en tijdens het werk en bent ook bekend met het werken met een kraanbaan en hijsgereedschap. Het betreft een functie van 38 uur per week en als constructiebankwerker ben jij een belangrijk schakel in het samenbouwen van de complexe delen en hulpconstructies.


Wat vragen wij van jou?

Een opleiding mbo richting metaal, aangevuld met de opleiding constructiebankwerker niveau 3. Je beheerst de basisvaardigheden lastechniek MIG MAG niveau en je bent in het bezit van certificaat VCA. Goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig om soepel te kunnen samenwerken met jouw collega’s uit het team.


Dit bieden wij aan jou:

Een interessante en afwisselende functie in een uitdagende technische werkomgeving met prachtig en uniek materieel. Er heerst bij ons een open cultuur met korte communicatielijnen. Een gezonde organisatie met betrokken en professionele collega’s en verder:

  • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Premievrij pensioen- en WIA-hiaatverzekering;
  • Ruimte voor ontwikkeling, door middel van opleidingen/trainingen of andere vormen van ontwikkelingstrajecten;
  • Een gezonde organisatie (SnijderFit) met betrokken en professionele collega’s.

Ben jij nieuwsgierig en wil jij komen kennismaken? Reageer dan snel op deze vacature en wie weet zien wij elkaar binnenkort! Voor inhoudelijke vragen kan je dhr. Gert van Leeuwen benaderen via telefoonnummer 0229-210617.


Wie zijn wij?

Snijder verhuurt grondverzetmaterieel over de hele wereld en verleent daarbij de bijbehorende technische en logistieke steun. Daarnaast zijn wij expert in het modificeren van dit grondverzetmaterieel aan de hand van de wensen van de klant. Onze opdrachtgevers zijn veelal werkzaam in de grond-, weg-, waterbouw en de mijnbouw.

Acquisitie is niet gewenst, wij vinden onze mensen zelf!

Functievereisten

Een opleiding mbo richting metaal, aangevuld met de opleiding constructiebankwerker niveau 3